Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3853

Название: Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Ковальов, О. В.
Бурлака, О. М.
Федорів, В. М.
Ключевые слова: Хлібопекарська піч
питома теплота
коефіцієнт
продуктивність
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Хлебопекарское и кондитерское дело / производственно-практический, рекламный журнал, Киев. – 2006. – С. 24-26
Аннотация: Мета статті установлення залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печі і визначення найбільш раціональної продуктивності для печей даного типу
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3853
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
5.pdf451,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь