Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3855

Название: Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: м'ясні січені вироби
гарбузове насіння
харчова цінність
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2008. – Вип. 2 (8). – С. 174-182
Аннотация: Розлягуно питання отримання м'ясних січених виробів підвищеної харчової цінності з використанням як часткового замінника м'яса подрібненого гарбузового насіння
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3855
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
8.pdf737,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь