Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3855
|
Название: | Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна |
Ключевые слова: | м'ясні січені вироби гарбузове насіння харчова цінність |
Дата публикации: | 2008 |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2008. – Вип. 2 (8). – С. 174-182 |
Аннотация: | Розлягуно питання отримання м'ясних січених виробів підвищеної харчової цінності з використанням як часткового замінника м'яса подрібненого гарбузового насіння |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3855 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|