Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856

Название: Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна
Ключевые слова: кісткова паста
м'ясні січені вироби
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2009. – Вип. 2 (10). – С. 403-411
Аннотация: Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
10.pdf698,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь