| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856 |  
 
| Название: | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів |  | Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Будник, Ніна Василівна
 |  | Ключевые слова: | кісткова паста м'ясні січені вироби
 |  | Дата публикации: | 2009 |  | Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць / Харк.  держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2009. – Вип. 2 (10). – С. 403-411 |  | Аннотация: | Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856 |  | Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |