Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856
|
Название: | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Будник, Ніна Василівна |
Ключевые слова: | кісткова паста м'ясні січені вироби |
Дата публикации: | 2009 |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2009. – Вип. 2 (10). – С. 403-411 |
Аннотация: | Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|