Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3857
|
Название: | Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Шаповал, Н. В. Столярчук, Валентина Миколаївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби борошно гарбузове голонасінне поживна цінність |
Дата публикации: | 2007 |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць / редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2007. – Вип. 2 (6). – С. 170-175 |
Аннотация: | Розглянуто питання використання борошна гарбузового голонасінного як нетрадиційної сировини під час виготовлення борошняних кондитерських виробів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3857 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|