Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3857

Название: Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Шаповал, Н. В.
Столярчук, Валентина Миколаївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
борошно гарбузове голонасінне
поживна цінність
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць / редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2007. – Вип. 2 (6). – С. 170-175
Аннотация: Розглянуто питання використання борошна гарбузового голонасінного як нетрадиційної сировини під час виготовлення борошняних кондитерських виробів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3857
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
7.pdf479,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь