Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3861
|
Название: | Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Оберемок, Василь Миколайович Кудрик, М. А. Івченко, Н. В. |
Ключевые слова: | рибні січені вироби шкарлупа курячих яєць кальцій |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Голов. ред. О. О. Шубін; Денец. нац. Ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2012. – Вип. 29, т. 2. – С. 273-280. |
Аннотация: | Розглянуто питання отримання рибних січених виробів підвищеної біологічної цінності з додаванням харчової добавки, що мість біоорганічний кальцій з шкарлупи курячих яєць |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3861 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|