Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3861

Название: Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Оберемок, Василь Миколайович
Кудрик, М. А.
Івченко, Н. В.
Ключевые слова: рибні січені вироби
шкарлупа курячих яєць
кальцій
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Голов. ред. О. О. Шубін; Денец. нац. Ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2012. – Вип. 29, т. 2. – С. 273-280.
Аннотация: Розглянуто питання отримання рибних січених виробів підвищеної біологічної цінності з додаванням харчової добавки, що мість біоорганічний кальцій з шкарлупи курячих яєць
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3861
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
12.pdf745,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь