Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3862
|
Название: | Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Івченко, Наталія Вікторівна Гришко, В. В. |
Ключевые слова: | вторинна сировина харчова добавка харчові волокна біологічна цінність лікувально-профілактична дія м'ясні січені вироби |
Дата публикации: | 2011 |
Библиографическое описание: | Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. № 27. – С. 276-281 |
Аннотация: | Розглянуто доцільність використання вторинної сировини, отриманої за рахунок безвідходної переробки яблук, у виробництві м'ясних січених виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3862 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|