Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3862

Название: Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Івченко, Наталія Вікторівна
Гришко, В. В.
Ключевые слова: вторинна сировина
харчова добавка
харчові волокна
біологічна цінність
лікувально-профілактична дія
м'ясні січені вироби
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. № 27. – С. 276-281
Аннотация: Розглянуто доцільність використання вторинної сировини, отриманої за рахунок безвідходної переробки яблук, у виробництві м'ясних січених виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3862
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
13.pdf538,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь