| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864 |  
 
| Название: | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів |  | Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Будник, Ніна Василівна
 |  | Ключевые слова: | казеїн знежирене молоко
 білки сої
 напівфабрикат
 |  | Дата публикации: | 2010 |  | Библиографическое описание: | Ежемесячный научно-практический журнал «Мясной бизнес» №7 (91). – Київ, 2010. – С. 69-71 |  | Аннотация: | Метою статті є підвищення харчової і біологічної цінності продукції за рахунок білкових компонентів тваринного і рослинного походження |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864 |  | Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |