Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864

Название: Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна
Ключевые слова: казеїн, знежирене молоко,білки сої, напівфабрикат
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Ежемесячный научно-практический журнал «Мясной бизнес» №7 (91)/. – Київ, 2010.– С.69-71
Аннотация: Метою статті є підвищення харчової і біологічної цінності продукції за рахунок білкових компонентів тваринного і рослинного походження
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
14.pdf406,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь