Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3865

Название: Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна
Ключевые слова: кісткова паста
м'ясні січені вироби
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Новітні технології,обладнання,безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи:Тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 вересня 2010р. – Частина 2 – К.: НУХТ, 2010. – С. 45
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3865
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
15.pdf69,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь