Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3907

Название: Маффіни підвищеної харчової цінності
Другие названия: Muffins with high nutritional value
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Махиборода, Олександра Олександрівна
Ключевые слова: Маффіни
харчова цінність
пюре з буряка
Дата публикации: 10-Апр-2014
Издатель: НУХТ, Київ
Библиографическое описание: Програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014 р. – Ч.1. – 675 с.
Аннотация: Розглянута можливість використання столового буряка в технології маффінів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3907
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tezi_Sheludko_Makhiboroda_Maffini_z_buryakom_NUKh.docx17,3 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь