Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3907
|
Название: | Маффіни підвищеної харчової цінності |
Другие названия: | Muffins with high nutritional value |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Махиборода, Олександра Олександрівна |
Ключевые слова: | маффіни харчова цінність пюре з буряка |
Дата публикации: | 10-Апр-2014 |
Издатель: | НУХТ, Київ |
Библиографическое описание: | Програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014 р. – Ч. 1. – 675 с. |
Аннотация: | Розглянута можливість використання столового буряка в технології маффінів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3907 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|