Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3914

Название: Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: Борошняні кондитерські вироби
рослинна сировина
горох
Дата публикации: 2014
Издатель: ЛІЕТ, Львів
Библиографическое описание: Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної конференції "Новітні тенденції у харчових технологіях. Якість і безпечність продуктів". - 2014. -С. 21-24
Аннотация: У статті обґрунтовується доцільність використання зернобобових культур у харчуванні. Показано можливість використання гороху для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3914
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Шелудько до Львова в ЛІЕТ.doc66 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь