Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3914
|
Название: | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби рослинна сировина горох |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | ЛІЕТ, Львів |
Библиографическое описание: | Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної конференції "Новітні тенденції у харчових технологіях. Якість і безпечність продуктів". - 2014. - С. 21-24 |
Аннотация: | У статті обґрунтовується доцільність використання зернобобових культур у харчуванні. Показано можливість використання гороху для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3914 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|