Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3915
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби харчова цінність |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Матеріали міжвузівської науково-практичної семінару "Нові технології і обладнання харчових виробництв" |
Аннотация: | Дослідження, спрямовані на залучення різних зернобобових культур в якості добавок до традиційних видів борошна у виробництво борошняних кондитерських виробів, мають актуальне значення. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3915 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|