Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3915

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: Борошняні кондитерські вироби
харчова цінність
Дата публикации: 2014
Издатель: ПУЕТ,Полтава
Библиографическое описание: Матеріали міжвузівської науково - практичної семінару "Нові технології і обладнання харчових виробництв"
Аннотация: Дослідження, спрямовані на залучення різних зернобобових культур в якості добавок до традиційних видів борошна у виробництво борошняних кондитерських виробів, мають актуальне значення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3915
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези ПУЕТ Шелудько В.М. Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини 2014.docx20,88 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь