Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3916

Название: Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних
Авторы: Козак, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: автореферат
технологія
цукрове печиво
вторинні продукти
Дата публикации: 2009
Издатель: ОНАХТ, Одеса
Библиографическое описание: Автореферат. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Миколаївна Козак; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : Б.в., 2009.– 20 с.
Аннотация: Дисертація присвячена удосконаленню технології і розширенню асортимен-ту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3916
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Козак В.М. Автореферат. Титул.doc31 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть
3916.doc332 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь