Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3916
|
Название: | Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних |
Авторы: | Козак, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | автореферат технологія цукрове печиво вторинні продукти |
Дата публикации: | 2009 |
Издатель: | ОНАХТ, Одеса |
Библиографическое описание: | Автореферат. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Миколаївна Козак; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : Б.в., 2009.– 20 с. |
Аннотация: | Дисертація присвячена удосконаленню технології і розширенню асортимен-ту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3916 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|