Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3917
|
Название: | Якість і безпечність – запорука конкурентоспроможності маффінів |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Квашніна, Іванна Петрівна |
Ключевые слова: | маффіни якість |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26–27 лют. 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 450 с. |
Аннотация: | Актуальним для кондитерської галузі напрямком є розробка прогресивних технологій для виробництва борошняних конди-терських виробів стабільної якості та гарантованої безпечності за умови збереження характеристик і властивостей готового продукту протягом усього терміну його придатності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3917 |
ISBN: | 978-966-184-154-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|