Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3917

Название: Якість і безпечність – запорука конкурентоспроможності маффінів
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Квашніна, Іванна Петрівна
Ключевые слова: маффіни
якість
Дата публикации: 2014
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26–27 лют. 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 450 с.
Аннотация: Актуальним для кондитерської галузі напрямком є розробка прогресивних технологій для виробництва борошняних конди-терських виробів стабільної якості та гарантованої безпечності за умови збереження характеристик і властивостей готового продукту протягом усього терміну його придатності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3917
ISBN: 978-966-184-154-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько В.М., Квашніна І.П. ПУЕТ 2014.docx23,41 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь