Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3971
|
Название: | Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві |
Другие названия: | Use of waste materials in a native confectionary industry |
Авторы: | Хомич, Галина Паснасівна Ткач, Надія Іванівна |
Ключевые слова: | горобина чорноплідна чорниця вичавки екстракти фенольні сполуки антоціани кондитерська промисловість желейні цукерки драже |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Одеса: ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Науково-виробничий журнал "Харчова наука і технологія" |
Серия/номер: | Серія КВ № 12578-1462ПР |
Аннотация: | У статті наведено результати досліджень хімічного складу плодів та відходів сокового виробництва - вичавок горобини чорноплідної та чорниці і розглянуто доцільність їх подальшої переробки та використання у кондитерській промисловості. Встановлено, що отримання з вичавок водно-спиртових екстрактів та порошків дозволяє використати їх при виробництві желейних цукерок та драже. Розроблено рецептуру кондитерських виробів та проаналізовано їх органолептичну оцінку |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3971 |
ISSN: | 2073-8684 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|