Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3971

Название: Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві
Другие названия: Use of waste materials in a native confectionary industry
Авторы: Хомич, Галина Паснасівна
Ткач, Надія Іванівна
Ключевые слова: горобина чорноплідна, чорниця, вичавки, екстракти, фенольні сполуки, антоціани, кондитерська промисловість, желейні цукерки, драже
Дата публикации: 2014
Издатель: Одеса: ОНАХТ
Библиографическое описание: Науково-виробничий журнал "Харчова наука і технологія"
Серия/номер: Серія КВ № 12578-1462ПР;
Аннотация: У статті наведено результати досліджень хімічного складу плодів та відходів сокового виробництва - вичавок горобини чорноплідної та чорниці і розглянуто доцільність їх подальшої переробки та використання у кондитерській промисловості. Встановлено, що отримання з вичавок водно-спиртових екстрактів та порошків дозволяє використати їх при виробництві желейних цукерок та драже. Розроблено рецептуру кондитерських виробів та проаналізовано їх органолептичну оцінку
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3971
ISSN: 2073-8684
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві.pdf738,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь