| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079 |  
 
| Название: | Якість і безпечність як запорука конкурентоспроможності м'ясних напівфабрикатів |  | Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Шелудько, Вікторія Миколаївна
 |  | Ключевые слова: | якість конкурентоспроможність
 м'ясні напівфабрикати
 |  | Дата публикации: | 2012 |  | Издатель: | НУХТ, Київ |  | Библиографическое описание: | Підвищення ефективної діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК: Матеріали Всеукраїнської міжнародної науково-практичної конференції  (Київ, 22-23 листопада 2012 р). – К.: НУХТ, 2012. – С. 103-105. |  | Аннотация: | Якість як категорія є національною ідеєю усіх розвинених країн світу, тому тема безпечності та якості продуктів харчування є надзвичайно актуальною. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |