Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079
|
Название: | ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | якість конкурентоспроможність м'ясні напівфабрикати |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | НУХТ, Київ |
Библиографическое описание: | Підвищення ефективної діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК: Матеріали Всеукраїнської міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 листопада 2012 р). – К.: НУХТ, 2012. – С. 103-105. |
Аннотация: | Якість як категорія є національною ідеєю усіх розвинених країн світу, тому тема безпечності та якості продуктів харчування є надзвичайно актуальною. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|