Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079

Название: ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: якість
конкурентоспроможність
м'ясні напівфабрикати
Дата публикации: 2012
Издатель: НУХТ, Київ
Библиографическое описание: Підвищення ефективної діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК: Матеріали Всеукраїнської міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 листопада 2012 р). – К.: НУХТ, 2012. – С. 103-105.
Аннотация: Якість як категорія є національною ідеєю усіх розвинених країн світу, тому тема безпечності та якості продуктів харчування є надзвичайно актуальною.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Бородай А.Б., Шелудько В.М. 2012.doc39,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь