Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4087
|
Название: | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів |
Другие названия: | USE HENOMELESU AND ITS PRODUCTS IN THE TECHNOLOGY OF FLOUR PRODUCTS |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
Ключевые слова: | хеномелес сік пюре порошок з вичавок борошняні вироби пектинові речовини пористість газоутворююча здатність органічні кислоти крихкість |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Львів |
Библиографическое описание: | НАУКОВИЙ ВІСНИК ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ТА БІОТЕХНОЛОГІЙ імені С. З. ҐЖИЦЬКОГО |
Серия/номер: | Технічні науки Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки”; Том 17 № 4 (64), 2015 |
Аннотация: | Проаналізовано сучасний стан хлібопекарної галузі та виявлено основні проблеми в процесі виготовлення якісних борошняних виробів з дріжджового тіста. Досліджені особливості хімічного складу хеномелесу та продуктів його переробки. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання фруктових напівфабрикатів з хеномелесу (соку, пюре вичавок) при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин хеномелесу і скорочення тривалості тістоутворення. Встановлено можливість заміни штучних поліпшувачів структури, смаку та аромату борошняних виробів натуральними, які містяться в плодах хеномелесу. Розроблено технології і рецептури нових борошняних виробів із внесенням продуктів переробки хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники отриманих борошняних виробів. Виявлено вплив фруктових добавок на черствіння борошняних виробів і зміну їх якісних показників в процесі зберігання |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4087 |
ISSN: | 2413-5550 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|