Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4163
|
Название: | Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягід |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Капрельянц, Леонід Вікторович |
Ключевые слова: | чорна шовковиця чорниця бузина чорна ферментні препарати пектолітичної та целюлолітичної дії мультиензимна композиція |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Науково-практичний журнал "Харчова наука і технологія" |
Серия/номер: | КВ 12578-1462ПР |
Аннотация: | У статті наведено результати досліджень впливу технології переробки та тривалості зберігання на якісні показники соків із дикорослих ягід: чорної шовковиці, чорниці, бузини чорної. Проаналізовано зміну вмісту вітаміну С та барвних речовин при тепловій стерилізації та зберіганні готової продукції протягом трьох місяців. Встановлено, що максимальне збереження біологічно активних речовин спостерігається у зразках соків, при виробництві яких використовували мультиензимну композицію ферментних препаратів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4163 |
ISSN: | 2073-8684 2409-7004 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|