Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4163

Название: Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягід
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Ключевые слова: чорна шовковиця, чорниця, бузина чорна, ферментні препарати пектолітичної та целюлолітичної дії, мультиензимна композиція.
Дата публикации: 2010
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: Науково-практичний журнал "Харчова наука і технологія"
Серия/номер: КВ;12578-1462ПР
Аннотация: У статті наведено результати досліджень впливу технології переробки та тривалості зберігання на якісні показники соків із дикорослих ягід: чорної шовковиці, чорниці, бузини чорної. Проаналізовано зміну вмісту вітаміну С та барвних речовин при тепловій стерилізації та зберіганні готової продукції протягом трьох місяців. Встановлено, що максимальне збереження біологічно активних речовин спостерігається у зразках соків, при виробництві яких використовували мультиензимну композицію ферментних препаратів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4163
ISSN: 2073-8684
2409-7004
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість.pdf465,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь