Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4164

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Земелев, Сергій Анатолійович
Ключевые слова: чорниця, флавоноїди, антоціани, сік, пюре, заморожування, ферментні препарати, мультиензимна композиція.
Дата публикации: 2011
Издатель: Донецьк, ДонНУЕТ
Библиографическое описание: Тематичний збірник наукових праць"Обладнання та технології харчових виробництв"
Серия/номер: ;Випуск 27
Аннотация: У статті наведено результати досліджень впливу регіону вирощування на вміст флавоноїдів у ягодах чорниці. Розглянуто зміну вмісту флавоноїдів чорниці при переробці її на різні продукти харчування: сік, пюре, заморожені ягоди
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4164
ISSN: 2079-4827
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ_ФЛАВОНОЇДІВ_У_ЯГОДАХ_ЧОРНИЦІ_ТА_ПРОДУКТАХ_ЇЇ_ПЕРЕРОБКИ.PDF562,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь