Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4164
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Капрельянц, Леонід Вікторович Земелев, Сергій Анатолійович |
Ключевые слова: | чорниця флавоноїди антоціани сік пюре заморожування ферментні препарати мультиензимна композиція |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Донецьк, ДонНУЕТ |
Библиографическое описание: | Тематичний збірник наукових праць"Обладнання та технології харчових виробництв" |
Серия/номер: | Випуск 27 |
Аннотация: | У статті наведено результати досліджень впливу регіону вирощування
на вміст флавоноїдів у ягодах чорниці. Розглянуто зміну вмісту флавоноїдів
чорниці при переробці її на різні продукти харчування: сік, пюре, заморожені
ягоди |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4164 |
ISSN: | 2079-4827 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|