Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4165
|
Название: | ВПЛИВ ПРОЦЕСУ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА БІОЛОГІЧНУ ЦІННІСТЬ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Капрельянц, Леонід Вікторович Земелев, Сергій Анатолійович |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Харків, ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі" |
Серия/номер: | КВ;9561 |
Аннотация: | Розглянуто питання впливу повільного та швидкого способів
заморожування на якісні показники ягід чорниці. Досліджено зміну вмісту
вітаміну С та флавоноїдів при заморожуванні та зберіганні ягід чорниці
протягом шести місяців. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4165 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|