Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4165

Название: ВПЛИВ ПРОЦЕСУ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА БІОЛОГІЧНУ ЦІННІСТЬ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Земелев, Сергій Анатолійович
Дата публикации: 2011
Издатель: Харків, ХДУХТ
Библиографическое описание: Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі"
Серия/номер: КВ;9561
Аннотация: Розглянуто питання впливу повільного та швидкого способів заморожування на якісні показники ягід чорниці. Досліджено зміну вмісту вітаміну С та флавоноїдів при заморожуванні та зберіганні ягід чорниці протягом шести місяців.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4165
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВПЛИВ_ПРОЦЕСУ_ЗАМОРОЖУВАННЯ_НА_БІОЛОГІЧНУ_ЦІННІСТЬ_ЯГІД_ЧОРНИЦІ_В_ПРОЦЕСІ_ЗБЕРІГАННЯ.PDF626,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь