Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4166
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СПОСОБУ ПРОТИРАННЯ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ПЮРЕ З ЧОРНИЦІ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Капрельянц, Леонід Вікторович Лозовська, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | протирання дробарно-фінішерна установка пюре чорниця біологічно активні речовини флавоноїди |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України |
Серия/номер: | серія "Технічні науки"; Випуск 40 Т.2 |
Аннотация: | Розглянуто вплив способу протирання на якісні показники пюре з ягід чорниці. Встановлено опти-
мальні параметри протирання ягід чорниці у дробарно-фінішерній установці. Досліджено зміну барвних
і поліфенольних речовин та біологічної активності пюре з ягід чорниці під впливом температурної дії. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4166 |
ISSN: | 2073-8730 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|