Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4166

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СПОСОБУ ПРОТИРАННЯ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ПЮРЕ З ЧОРНИЦІ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Лозовська, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: протирання
дробарно-фінішерна установка
пюре
чорниця
біологічно активні речовини
флавоноїди
Дата публикации: 2011
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України
Серия/номер: серія "Технічні науки"; Випуск 40 Т.2
Аннотация: Розглянуто вплив способу протирання на якісні показники пюре з ягід чорниці. Встановлено опти- мальні параметри протирання ягід чорниці у дробарно-фінішерній установці. Досліджено зміну барвних і поліфенольних речовин та біологічної активності пюре з ягід чорниці під впливом температурної дії.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4166
ISSN: 2073-8730
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ__ВПЛИВУ__СПОСОБУ__ПРОТИРАННЯ__НА_ЯКІСНІ__ПОКАЗНИКИ__ПЮРЕ__З__ЧОРНИЦІ.PDF535,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь