Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4188
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТАТИВНОГО КАТАЛІЗУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ З ЧОРНИЦІ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Харків, ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі" |
Серия/номер: | КВ № 9561.;Випуск 1(19) |
Аннотация: | Розглянуто питання впливу ферментативного каталізу на вихід та
якість соку з чорниці. Досліджено хімічний склад ягід чорниці та вплив на
показники якості соків попередньої ферментативної обробки мезги. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4188 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|