Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4188

Название: ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТАТИВНОГО КАТАЛІЗУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ З ЧОРНИЦІ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Дата публикации: 2014
Издатель: Харків, ХДУХТ
Библиографическое описание: Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі"
Серия/номер: КВ № 9561.;Випуск 1(19)
Аннотация: Розглянуто питання впливу ферментативного каталізу на вихід та якість соку з чорниці. Досліджено хімічний склад ягід чорниці та вплив на показники якості соків попередньої ферментативної обробки мезги.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4188
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВИКОРИСТАННЯ_ФЕРМЕНТАТИВНОГО_КАТАЛІЗУ_ПРИ_ВИ-РОБНИЦТВІ_СОКУ_З_ЧОРНИЦІ.PDF377,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь