Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4190

Название: Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Осипова, Лариса Анатоліївна
Ключевые слова: чорниця, вичавки, екстракт водно-спиртовий, харчовий концен- трат поліфенолів чорниці, флавоноїди, антоціани, біологічно активні речовини.
Дата публикации: 2012
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: Науково-практичний журнал "Харчова наука і технологія"
Серия/номер: ;3(20)
Аннотация: Наведено результати досліджень вмісту біологічно активних компонентів харчо- вого концентрату поліфенолів чорниці, який отримано з вичавок сокового виробництва. Проаналізовано склад фенольних сполук у ягодах, вичавках, водно-спиртовому екстракті та харчовому концентраті поліфенолів чорниці. Приведено результати досліджень впливу харчового концентрату поліфенолів чорниці на організм пацюків при інтоксикації солями свинцю та кадмію
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4190
ISSN: 2073-8684
2409-7004
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Біологічно_активні_компоненти_харчового_концентрату.PDF264,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь