Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4190
|
Название: | Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Капрельянц, Леонід Вікторович Осипова, Лариса Анатоліївна |
Ключевые слова: | чорниця вичавки екстракт водно-спиртовий харчовий концентрат поліфенолів чорниці флавоноїди антоціани біологічно активні речовини |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Науково-практичний журнал "Харчова наука і технологія" |
Серия/номер: | 3(20) |
Аннотация: | Наведено результати досліджень вмісту біологічно активних компонентів харчо-
вого концентрату поліфенолів чорниці, який отримано з вичавок сокового виробництва.
Проаналізовано склад фенольних сполук у ягодах, вичавках, водно-спиртовому екстракті
та харчовому концентраті поліфенолів чорниці. Приведено результати досліджень впливу
харчового концентрату поліфенолів чорниці на організм пацюків при інтоксикації солями
свинцю та кадмію |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4190 |
ISSN: | 2073-8684 2409-7004 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|