Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4191
|
Название: | ВПЛИВ БІОКАТАЛІТИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ ЧОРНИЦІ НА ВМІСТ АРОМАТИЧНИХ СПОЛУК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Харків, ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі" |
Серия/номер: | ;Випуск 2 (18) |
Аннотация: | Розглянуто питання впливу попереднього ферментолізу на вміст
летких сполук, що формують аромат в ягодах чорниці, при виробництві соку.
Досліджено зміну кількісного та якісного складу ароматутворюючих сполук. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4191 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|