|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4191
|
| Название: | Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук при виробництві соку |
| Авторы: | Хомич, Галина Панасівна |
| Дата публикации: | 2013 |
| Издатель: | Харків, ХДУХТ |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі" |
| Серия/номер: | Випуск 2 (18) |
| Аннотация: | Розглянуто питання впливу попереднього ферментолізу на вміст
летких сполук, що формують аромат в ягодах чорниці, при виробництві соку.
Досліджено зміну кількісного та якісного складу ароматутворюючих сполук. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4191 |
| ISSN: | 2312-3990 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|