Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4191

Название: ВПЛИВ БІОКАТАЛІТИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ ЧОРНИЦІ НА ВМІСТ АРОМАТИЧНИХ СПОЛУК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Дата публикации: 2013
Издатель: Харків, ХДУХТ
Библиографическое описание: Збірник наукових праць ХДУХТ "Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі"
Серия/номер: ;Випуск 2 (18)
Аннотация: Розглянуто питання впливу попереднього ферментолізу на вміст летких сполук, що формують аромат в ягодах чорниці, при виробництві соку. Досліджено зміну кількісного та якісного складу ароматутворюючих сполук.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4191
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВПЛИВ_БІОКАТАЛІТИЧНИХ_МЕТОДІВ_ОБРОБКИ_ЧОРНИЦІ_НА_ВМІСТ_АРОМАТИЧНИХ_СПОЛУК_ПРИ_ВИРОБНИЦТВІ_СОКУ.PDF411,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь