Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4192
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЯГІД БУЗИНИ ЧОРНОЇ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Капрельянц, Леонід Вікторович Ткач, Надія Іванівна |
Ключевые слова: | бузина чорна технологічні властивості біологічно активні речовини (БАР) ферментні препарати мультиензимна композиція (МЕК) фенольні речовини антоціани |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Донецьк, ДонНУЕТ |
Библиографическое описание: | Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв" |
Серия/номер: | Випуск 28 |
Аннотация: | У статті наведено результати досліджень технологічних властивостей ягід бузини чорної. Розглянуто переваги використання для попередньої обробки сировини комплексу ферментних препаратів пектолітичної та целюлолітичної
дії з метою підвищення виходу соку і збагачення його БАР. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4192 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|