Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4192

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЯГІД БУЗИНИ ЧОРНОЇ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Ткач, Надія Іванівна
Ключевые слова: бузина чорна
технологічні властивості
біологічно активні речовини (БАР)
ферментні препарати
мультиензимна композиція (МЕК)
фенольні речовини
антоціани
Дата публикации: 2012
Издатель: Донецьк, ДонНУЕТ
Библиографическое описание: Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв"
Серия/номер: Випуск 28
Аннотация: У статті наведено результати досліджень технологічних властивостей ягід бузини чорної. Розглянуто переваги використання для попередньої обробки сировини комплексу ферментних препаратів пектолітичної та целюлолітичної дії з метою підвищення виходу соку і збагачення його БАР.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4192
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ_ТЕХНОЛОГІЧНИХ_ВЛАСТИВОСТЕЙ_ЯГІД_БУЗИНИ_ЧОРНОЇ.PDF657,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь