Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4193

Название: ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ НА ФЕНОЛЬНІ РЕЧОВНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКІВ ІЗ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: горобина чорноплідна, чорниця, бузина чорна, ферментоліз, ферменти, антоціани, фенольні сполуки.
Дата публикации: 2012
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України
Серия/номер: серія "Технічні науки";Випуск 42 Т.2
Аннотация: Розглянуто вплив температурної обробки на вміст фенольних речовин при виробництві соків із ди- корослої сировини. Досліджено зміну барвних і фенольних речовин під впливом температурної дії та при використанні ферментів комплексної дії: Fructozime Color, МЕК.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4193
ISSN: 2073-8730
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВПЛИВ_ТЕМПЕРАТУРНОЇ_ОБРОБКИ_НА_ФЕНОЛЬНІ_РЕЧОВНИ.PDF777,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь