Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4193
|
Название: | ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ НА ФЕНОЛЬНІ РЕЧОВНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКІВ ІЗ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна |
Ключевые слова: | горобина чорноплідна чорниця бузина чорна ферментоліз ферменти антоціани фенольні сполуки |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України |
Серия/номер: | серія "Технічні науки"; Випуск 42 Т.2 |
Аннотация: | Розглянуто вплив температурної обробки на вміст фенольних речовин при виробництві соків із дикорослої сировини. Досліджено зміну барвних і фенольних речовин під впливом температурної дії та при використанні ферментів комплексної дії: Fructozime Color, МЕК. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4193 |
ISSN: | 2073-8730 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|