Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4203
|
Название: | ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З НУТУ |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Положишніков, Юрій Олександрович |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби нут масляний бісквіт збагачення |
Дата публикации: | 7-Апр-2011 |
Издатель: | Донецьк |
Библиографическое описание: | Тези допов. ІУ м/н міжгалузев наук-практичн. конф. «Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини». Дон НУЕТ, 7-9 квітня, 2011р. - Донецьк, 2011. |
Аннотация: | Установлено доцільність використання борошна з нуту в технології масляного бісквіту з позицій підвищення його харчової та біологічної цінності. Відмічено, що зазначена добавка сприяє підвищенню у виробах вмісту білків, покращується їх амінокислотний склад, суттєво (більше ніж у 4 рази) зростає вміст поліненасичених жирних кислот. Разом з тим, енергетична цінність виробів та вміст в них жирів майже не змінюється. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4203 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|