Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4203

Название: ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З НУТУ
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Положишніков, Юрій Олександрович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
нут
масляний бісквіт
збагачення
Дата публикации: 7-Апр-2011
Издатель: Донецьк
Библиографическое описание: Тези допов. ІУ м/н міжгалузев наук-практичн. конф. «Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини». Дон НУЕТ, 7-9 квітня, 2011р. - Донецьк, 2011.
Аннотация: Установлено доцільність використання борошна з нуту в технології масляного бісквіту з позицій підвищення його харчової та біологічної цінності. Відмічено, що зазначена добавка сприяє підвищенню у виробах вмісту білків, покращується їх амінокислотний склад, суттєво (більше ніж у 4 рази) зростає вміст поліненасичених жирних кислот. Разом з тим, енергетична цінність виробів та вміст в них жирів майже не змінюється.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4203
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1_Донецк_конф_2011_7_04.doc35 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь