Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4204
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби перетинки волоського горіха йод пористість м’якушки |
Дата публикации: | 19-Окт-2011 |
Издатель: | Харків |
Библиографическое описание: | Тези доповіді міжнар. наук.-практич конференції «Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку», ХДУХТ. 19 жовтня 2011р. - Харків |
Аннотация: | впровадження результатів досліджень в практику полягає в можливості використання регіональної сировини, яка вирощується на Україні в достатній кількості;підвищенні харчової та біологічної цінності виробів з дріжджового тіста і покращення їх споживчих властивостей; мобільності нових технологій: будь-яку рецептуру виробів з дріжджового тіста легко переробити з урахуванням додавання борошна з горіхових перетинок. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4204 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|