Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4204

Название: ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
перетинки волоського горіха
йод
пористість м’якушки
Дата публикации: 19-Окт-2011
Издатель: Харків
Библиографическое описание: Тези доповіді міжнар. наук.-практич конференції «Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку», ХДУХТ. 19 жовтня 2011р. - Харків
Аннотация: впровадження результатів досліджень в практику полягає в можливості використання регіональної сировини, яка вирощується на Україні в достатній кількості;підвищенні харчової та біологічної цінності виробів з дріжджового тіста і покращення їх споживчих властивостей; мобільності нових технологій: будь-яку рецептуру виробів з дріжджового тіста легко переробити з урахуванням додавання борошна з горіхових перетинок.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4204
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
3_ХДУХТ_конф_2011_19_10.doc40,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь