Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4205
|
Название: | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна |
Ключевые слова: | стевія борошняні кондитерські вироби цукрозаміннки стевіозид |
Дата публикации: | 20-Сен-2011 |
Издатель: | Харківський державний універстет харчування та торгівлі, 2011 |
Библиографическое описание: | Тези доповіді міжнар. наук. - практич. інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів. Проблеми здорового харчування», ХДУХТ,20-21 жовтня 2011р. |
Аннотация: | при виробництві бісквітних напівфабрикатів для харчування хворих на цукровий діабет доцільно використовувати цукрозамінник стевіозид. Він збагачує бісквіт рядом вітамінів, що входять до його складу, знижує вуглеводний вміст та калорійність виробів. Завдяки заміні цукру зменшується вартість виробів. Використання замінника стевіозиду забезпечує харчування, яке задовольняє потреби людини і не завдає негативного впливу на організм. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4205 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|