Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4205

Название: Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: стевія
борошняні кондитерські вироби
цукрозаміннки
стевіозид
Дата публикации: 20-Сен-2011
Издатель: Харківський державний універстет харчування та торгівлі, 2011
Библиографическое описание: Тези доповіді міжнар. наук. - практич. інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів. Проблеми здорового харчування», ХДУХТ,20-21 жовтня 2011р.
Аннотация: при виробництві бісквітних напівфабрикатів для харчування хворих на цукровий діабет доцільно використовувати цукрозамінник стевіозид. Він збагачує бісквіт рядом вітамінів, що входять до його складу, знижує вуглеводний вміст та калорійність виробів. Завдяки заміні цукру зменшується вартість виробів. Використання замінника стевіозиду забезпечує харчування, яке задовольняє потреби людини і не завдає негативного впливу на організм.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4205
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
конф_2011.pdf65,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь