| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4206
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Використання насіння льону для підвищення харчової цінності пісочних виробів |  
| Авторы:  | Рогова, Алла Леонідівна Медведь, Лоліта Миколаївна |  
| Ключевые слова:  | насіння льону вироби з пісочного тіста оздоровчий вплив структурні властивості |  
| Дата публикации:  | 29-Окт-2012 |  
| Издатель:  | К.: НУХТ |  
| Библиографическое описание:  | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу», 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. |  
| Аннотация:  | Пісочний напівфабрикат з насінням льону, порівняно з традиційним виробом, містить на 24,3...31,4% більше білка. Використання насіння льону несуттєво підвищує енергетичну цінність пісочних виробів (на 1,0…2,2%), що обумовлене незначним підвищенням вмісту жиру, але вміст полі ненасичених жирних кислот у нових виробах зростає у 6,4...8,1 рази. Таким чином, нові вироби можна рекомендувати як джерело білків, клітковини, поліненасичених жирних кислот та вітамінів для профілактичного харчування. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4206 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |