Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4206
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВ |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | насіння льону вироби з пісочного тіста оздоровчий вплив структурні властивості |
Дата публикации: | 29-Окт-2012 |
Издатель: | К.: НУХТ |
Библиографическое описание: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу», 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. |
Аннотация: | Пісочний напівфабрикат з насінням льону, порівняно з традиційним виробом, містить на 24,3...31,4% більше білка. Використання насіння льону несуттєво підвищує енергетичну цінність пісочних виробів (на 1,0…2,2%), що обумовлене незначним підвищенням вмісту жиру, але вміст полі ненасичених жирних кислот у нових виробах зростає у 6,4...8,1 рази. Таким чином, нові вироби можна рекомендувати як джерело білків, клітковини, поліненасичених жирних кислот та вітамінів для профілактичного харчування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4206 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|