Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4206

Название: ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВ
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
Ключевые слова: насіння льону
вироби з пісочного тіста
оздоровчий вплив
структурні властивості
Дата публикации: 29-Окт-2012
Издатель: К.: НУХТ
Библиографическое описание: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу», 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р.
Аннотация: Пісочний напівфабрикат з насінням льону, порівняно з традиційним виробом, містить на 24,3...31,4% більше білка. Використання насіння льону несуттєво підвищує енергетичну цінність пісочних виробів (на 1,0…2,2%), що обумовлене незначним підвищенням вмісту жиру, але вміст полі ненасичених жирних кислот у нових виробах зростає у 6,4...8,1 рази. Таким чином, нові вироби можна рекомендувати як джерело білків, клітковини, поліненасичених жирних кислот та вітамінів для профілактичного харчування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4206
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
5_НУХТ_конф_2012.doc27,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь