Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4209
|
Название: | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | вироби з дріжджового тіста порошок топінамбура черствіння зв'язана волога |
Дата публикации: | 21-Ноя-2015 |
Издатель: | РВК ПУЕТ Полтава |
Библиографическое описание: | Тези міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 40-річчю факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». – ПУЕТ 20-21 листопада 2015 р. – Полтава, 2015 |
Аннотация: | Використання в технології виробів з дріжджового тіста порошку топінамбура покращує їх харчову та біологічну цінність за рахунок збагачення життєво важливими біологічно активними речовинами, макро- і мікроелементами, вітамінами. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4209 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|