Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4211

Название: ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена
Медведь, Лоліта Миколаївна
Ключевые слова: пивна дробина
пісочне тісто
крихкість
органолептичні показники
Дата публикации: 25-Мар-2016
Издатель: Тернопіль, 2016
Библиографическое описание: Матер. ІІІ Міжнародній наук.-практич. конференції «Екологія природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства». - Тернопіль, 24-25 березня 2016р. – Тернопіль, 2016.
Аннотация: Використання пивної дробини в технології пісочного печива дозволить раціонально використовувати вторинні продукти пивоваріння, отримувати борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4211
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
12_Тернополь_2016.doc44,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь