Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4211
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | пивна дробина пісочне тісто крихкість органолептичні показники |
Дата публикации: | 25-Мар-2016 |
Издатель: | Тернопіль, 2016 |
Библиографическое описание: | Матер. ІІІ Міжнародній наук.-практич. конференції «Екологія природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства». - Тернопіль, 24-25 березня 2016р. – Тернопіль, 2016. |
Аннотация: | Використання пивної дробини в технології пісочного печива дозволить раціонально використовувати вторинні продукти пивоваріння, отримувати борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4211 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|