Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4212
|
Название: | Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печива |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Місюля, Ірина |
Ключевые слова: | клітковина ядер волоського горіха дієтичні добавки цукрове печиво крихкість |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Харків |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. : в 2 ч. Ч. 2 / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків, 2013. – Вип. 1 (17). – 350 с. : іл., табл. |
Серия/номер: | ;№ 13 від 26.06.13 р |
Аннотация: | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників
якості цукрового печива в разі додавання дієтичної добавки «Клітковина ядер
волоського горіха». Рекомендовано використання добавки в технології
цукрового печива у кількості 8% від загальної кількості сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4212 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|