Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4212

Название: Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печива
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена
Місюля, Ірина
Ключевые слова: КЛІТКОВИНА ЯДЕР ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
ДІЄТИЧНі ДОБАВКИ
ЦУКРОВЕ ПЕЧИВО
крихкість
Дата публикации: 2013
Издатель: Харків
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. : в 2 ч. Ч. 2 / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків, 2013. – Вип. 1 (17). – 350 с. : іл., табл.
Серия/номер: ;№ 13 від 26.06.13 р
Аннотация: Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості цукрового печива в разі додавання дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Рекомендовано використання добавки в технології цукрового печива у кількості 8% від загальної кількості сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4212
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова с.47-53.pdf260,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь