Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4213
|
Название: | ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Положишнікова, Людмила Олександрівна |
Ключевые слова: | бісквітне тісто нут пористість м'якуш |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Харків |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. : в 2 ч. Ч. 2 / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків, 2013. – Вип. 1 (17). – 350 с. : іл., табл. |
Серия/номер: | ;№ 13 від 26.06.13 р |
Аннотация: | Розглянуто питання забезпечення населення основними харчовими
нутрієнтами за рахунок використання під час виробництва борошняних
кондитерських виробів продуктів переробки бобових. Встановлено, що
збагачення масляного бісквіта борошном з нуту, дозволяє отримати готові
вироби підвищеної поживної цінності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4213 |
ISSN: | УДК 657.1:642.5.024.3/.5:339 ББК 65.9 (4Укр) 424-803.4 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|