Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4214

Название: ВИКОРИСТАННЯ ШРОТУ З ПЛОДІВ РОЗТОРОПШІ В ТЕХНОЛОГІЇ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Гогулько, Надія Валентинівна
Ключевые слова: плоди розторопші
шрот
масляний бісквіт
якість
Дата публикации: 2014
Издатель: Харків
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Вип. 1 (19). – 388 с.
Серия/номер: ;№ 10 від 29.05.14 р.
Аннотация: Досліджено вологість, кислотність, водопоглинальну здатність і розмір часток дієтичної добавки «Шрот харчовий із плодів розторопші» та зміну показників якості масляного бісквіта з її застосуванням. Обґрунтовано використання добавки в технології масляного бісквіта в кількості 8% від маси сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4214
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова с.74-89.pdf453,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь