Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4214
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ШРОТУ З ПЛОДІВ РОЗТОРОПШІ В ТЕХНОЛОГІЇ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Гогулько, Надія Валентинівна |
Ключевые слова: | плоди розторопші шрот масляний бісквіт якість |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Харків |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Вип. 1 (19). – 388 с. |
Серия/номер: | ;№ 10 від 29.05.14 р. |
Аннотация: | Досліджено вологість, кислотність, водопоглинальну здатність і
розмір часток дієтичної добавки «Шрот харчовий із плодів розторопші» та
зміну показників якості масляного бісквіта з її застосуванням. Обґрунтовано
використання добавки в технології масляного бісквіта в кількості 8% від маси
сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4214 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|