Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4215
|
Название: | Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового |
Другие названия: | THE USAGE OF THISTLE FRUIT OIL CAKE IN THE TECHNOLOGY OF BUTTER BISCUIT |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Роговий, Іван Станіславович |
Ключевые слова: | кваліметрія печиво «дерево властивостей» якість комплексний показник |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Харків |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Вип. 1 (21). – 540 с. |
Серия/номер: | № 10 від 30.06.15 р. |
Аннотация: | Проведено кваліметричну оцінку якості пісочного печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Установлено, що внесення добавки сприяє підвищенню ком плексного показника якості печива. Зокрема, для печива солодкої групи покращення якості становить 29,8 %, а для печива солоної групи – 30,6 %. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4215 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|