Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4215

Название: Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Другие названия: THE USAGE OF THISTLE FRUIT OIL CAKE IN THE TECHNOLOGY OF BUTTER BISCUIT
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Роговий, Іван Станіславович
Ключевые слова: кваліметрія
печиво
«дерево властивостей»
якість
комплексний показник
Дата публикации: 2015
Издатель: Харків
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Вип. 1 (21). – 540 с.
Серия/номер: № 10 від 30.06.15 р.
Аннотация: Проведено кваліметричну оцінку якості пісочного печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Установлено, що внесення добавки сприяє підвищенню ком плексного показника якості печива. Зокрема, для печива солодкої групи покращення якості становить 29,8 %, а для печива солоної групи – 30,6 %.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4215
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова с.1-10.pdf368,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь