Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4216

Название: Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: вплив вакуумування
м`ясопродукти
свинина
мікроструктура
Дата публикации: 2012
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2012. – Вип. 42. – Том 2.
Аннотация: Досліджено вплив вакууму на зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників. Визначено зміну мікроструктури тканин м’яса в процесі вакуумування та структурні властивості готових виробів. Встановлено оптимальні параметри вакуумування сировини та визначено органолептичні показники отриманої продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4216
ISSN: 2073-8730
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Np_2012_42(2)__58.pdf1,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь