Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4216
|
Название: | Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Суткович, Тетяна Юліанівна |
Ключевые слова: | вплив вакуумування м'ясопродукти свинина мікроструктура |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2012. – Вип. 42. – Том 2. |
Аннотация: | Досліджено вплив вакууму на зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників. Визначено зміну мікроструктури тканин м’яса в процесі вакуумування та структурні властивості готових виробів. Встановлено оптимальні параметри вакуумування сировини та визначено органолептичні показники отриманої продукції. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4216 |
ISSN: | 2073-8730 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|