Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4218

Название: Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: м`язові волокна
мікроструктура
вакуум
гістологія
свинина
Дата публикации: 2012
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: при обробці свинини вакуумом спостерігаються деструктивні зміни м’язової і сполучної тканини, а саме: розшарування і розпушення м’язових волокон на окремі міофібрили, дезінтеграція волокон ендомізію і перимізію, що в кінцевому рахунку призводить до тендеризації м’яса.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4218
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай Полтава.pdf130,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь