Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4218
|
Название: | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Суткович, Тетяна Юліанівна |
Ключевые слова: | м'язові волокна мікроструктура вакуум гістологія свинина |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | ПУЕТ |
Аннотация: | при обробці свинини вакуумом спостерігаються
деструктивні зміни м’язової і сполучної тканини, а саме:
розшарування і розпушення м’язових волокон на окремі міофібрили,
дезінтеграція волокон ендомізію і перимізію, що в кінцевому рахунку
призводить до тендеризації м’яса. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4218 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|