Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4239

Название: ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Авторы: Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: хліб, подрібнений корінь лопуха, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники
Дата публикации: Ноя-2015
Издатель: ОНАХТ
Серия/номер: Випуск 48,2015;
Аннотация: Робота присвячена теоретичному обґрунтуванню та експериментальному підтвердженню використання нетрадиційної рослинної сировини (подрібненого кореня лопуха) у технологіях хліба. Досліджено показники якості готових виробів (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні), які відповідають вимогам нормативної документації на хліб пшеничний і забезпечують розширення асортименту і покращення поживної цінності
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4239
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Використання нетрадиційної рослинної сировини.doc1,79 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь