Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4243

Название: ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Другие названия: USE OF NATURAL STABILIZERS IN EMULSION PRODUCTION PROCESS
Авторы: Чоні, Інна Володимирівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: соуси емульсійного типу
рецептурні компоненти
наповнювачі рослинного походження
емульгування олії
стабілізатори
Дата публикации: Янв-2015
Издатель: Полтава, ПУЕТ
Библиографическое описание: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
Серия/номер: Технічні науки; № 1 (73)
Аннотация: У широкому асортименті харчових продуктів значну питому вагу складають вироби з емульсійною структурою. Зростання попиту на дану продукцію обумовлено її універсальністю, високими споживчими властивостями, можливістю регулювання хімічного складу готових страв. Тому розширення асортименту соусів за рахунок додавання природних стабілізаторів є досить актуальним
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4243
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ.pdf764,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь