Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4243
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Другие названия: | USE OF NATURAL STABILIZERS IN EMULSION PRODUCTION PROCESS |
Авторы: | Чоні, Інна Володимирівна Суткович, Тетяна Юліанівна |
Ключевые слова: | соуси емульсійного типу рецептурні компоненти наповнювачі рослинного походження емульгування олії стабілізатори |
Дата публикации: | Янв-2015 |
Издатель: | Полтава, ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі |
Серия/номер: | Технічні науки; № 1 (73) |
Аннотация: | У широкому асортименті харчових продуктів значну питому вагу складають вироби з емульсійною структурою. Зростання попиту на дану продукцію обумовлено її універсальністю, високими споживчими властивостями, можливістю регулювання хімічного складу готових страв. Тому розширення асортименту соусів за рахунок додавання природних стабілізаторів є досить актуальним |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4243 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|