Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4258

Название: Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ
Авторы: Чоні, Інна Володимирівна
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Ключевые слова: нітрати
соус
борошна злакових культур
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ / І. В. Чоні, Н. В. Дібрівська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Київ, 29-30 жовтня 2012 р.). – К : НУХТ, 2012. – С. 194–195.
Аннотация: Розглянуті заходи з обмеження надходження нітратів до організму людини за рахунок збільшення вживання продуктів харчування, що містять підвищену кількість природних сорбентів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4258
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Конференція НУХТ 2012 ГРС та Туризм.pdf3,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь