Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4258
|
Название: | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ |
Авторы: | Чоні, Інна Володимирівна Дібрівська, Наталія Віталіївна |
Ключевые слова: | нітрати соус борошна злакових культур |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ / І. В. Чоні, Н. В. Дібрівська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Київ, 29-30 жовтня 2012 р.). – К : НУХТ, 2012. – С. 194–195. |
Аннотация: | Розглянуті заходи з обмеження надходження нітратів до організму людини за рахунок збільшення вживання продуктів харчування, що містять підвищену кількість природних сорбентів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4258 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|