Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4259
|
Название: | Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами |
Авторы: | Дібрівська, Наталія Віталіївна Павлюк, Раїса Юріївна Павлюк, Вадим Антонович Яницький, Віктор Васильович Крячко, Тетяна Вікторівна |
Ключевые слова: | дикорослі ягоди вихровий шар феромагнітних частинок змінне електромагнітне поле біологічно активні речовини пектин функціональні напівфабрикати добавок wild berries velocity layer of ferromagnetic particles variable electromagnetic field biologically active substances pectinе functional half-finished additives |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами / Р. Ю. Павлюк, Н. В. Дібрівська, В. А. Павлюк, В. В. Яницький, Т. В. Крячко ; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі ; Полтавський ун-т екон. і торгівлі ; Харківський торгов-екон. ін-т. КНТЕУ ; Департамент харч. пром-сті Міністерства аграрної політики України. - Харків: ХДУХТ, 2010. – 152 с. |
Аннотация: | В монографії узагальнені результати власних досліджень з наукового обґрунтування нового способу отримання і розробки прогресивних технологій функціональних напівфабрикатів-добавок у формі паст із дикорослих ягід, які дозволяють не тільки зберегти всі антоціанові барвні речовини (пігменти фенольної природи) і вітаміни, але і дозволяють їх більш повно екстрагувати із сировини шляхом регулювання біохімічних і мікробіологічних процесів з використанням фізичних методів у разі попередньої обробки рослинної сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4259 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|