Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4260

Название: Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре
Авторы: Дібрівська, Наталія Віталіївна
Іванова, Олена Василівна
Ключевые слова: дикорослі ягоди, вихровий шар феромагнітних частинок, змінне електромагнітне поле, біологічно активні речовини.
wild berries, velocity layer of ferromagnetic particles, variable electromagnetic field, biologically active substances.
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре / Н.В. Дібрівська, О.В. Іванова // Обладнання та технології харчових виробництв: тем. зб. наук. праць. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 28. – С. 107–112.
Аннотация: Дана робота присвячена виявленню впливу електрофізичних методів обробки дикорослих ягід. Установлено, що обробка і подрібнення ягід обліпихи у вихровому шарі феромагнітних частинок обертового змінного поля не тільки інактивує окислювальні ферменти, але і приводить до більш повного вилучення із них біологічно активних речовин на 12…38 % по відношенню до вихідної сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4260
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дібрівська, Іванова.pdf888,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь