| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4260 |  
 
| Название: | Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре |  | Авторы: | Дібрівська, Наталія Віталіївна Іванова, Олена Василівна
 |  | Ключевые слова: | дикорослі ягоди вихровий шар феромагнітних частинок
 змінне електромагнітне поле
 біологічно активні речовини
 wild berries
 velocity layer of ferromagnetic particles
 variable electromagnetic field
 biologically active substances
 |  | Дата публикации: | 2012 |  | Библиографическое описание: | Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре / Н. В. Дібрівська, О. В. Іванова // Обладнання та технології харчових виробництв: тем. зб. наук. праць. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 28. – С. 107–112. |  | Аннотация: | Дана робота присвячена виявленню впливу електрофізичних методів обробки дикорослих ягід. Установлено, що обробка і подрібнення ягід обліпихи у вихровому шарі феромагнітних частинок обертового змінного поля не тільки інактивує окислювальні ферменти, але і приводить до більш повного вилучення із них біологічно активних речовин на 12…38 % по відношенню до вихідної сировини. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4260 |  | Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |