Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4260
|
Название: | Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре |
Авторы: | Дібрівська, Наталія Віталіївна Іванова, Олена Василівна |
Ключевые слова: | дикорослі ягоди вихровий шар феромагнітних частинок змінне електромагнітне поле біологічно активні речовини wild berries velocity layer of ferromagnetic particles variable electromagnetic field biologically active substances |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре / Н. В. Дібрівська, О. В. Іванова // Обладнання та технології харчових виробництв: тем. зб. наук. праць. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 28. – С. 107–112. |
Аннотация: | Дана робота присвячена виявленню впливу електрофізичних методів обробки дикорослих ягід. Установлено, що обробка і подрібнення ягід обліпихи у вихровому шарі феромагнітних частинок обертового змінного поля не тільки інактивує окислювальні ферменти, але і приводить до більш повного вилучення із них біологічно активних речовин на 12…38 % по відношенню до вихідної сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4260 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|