Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4261

Название: Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення
Другие названия: Technology of cold drinks with wild-growing raw materials of improving purpose
Авторы: Дібрівська, Наталія Віталіївна
Ключевые слова: напої, дикоросла сировина, функціональні продукти.
drinks, wild-growing raw materials, functional products.
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення / Н.В. Дібрівська // Вісник Національного технічного університету „ХПІ”: зб. наук. праць / Тематичний випуск „Нові рішення в сучасних технологіях”. – Харків: НТУ „ХПІ”, 2012. – № 26. – С. 164 – 168.
Аннотация: У статті розглянуто доцільність розробки холодних напоїв з використанням дикорослої сировини як ефективного засобу оздоровчого призначення. Наведено технології холодних напоїв для закладів ресторанного господарства.In the article the expediency of the development of cold drinks with the use of wild-growing raw materials as an effective means for recreational purposes. Given the technology of cold drinks for the restaurant sector.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4261
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дібрівська_ХПІ.pdf895,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь