Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4288

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУ
Авторы: Скобельська, Наталія Володимирівна
Дата публикации: 14-Апр-2016
Издатель: Галузева науково-дослідна лабораторія харчових виробництв Полтавського університету економіки і торгівлі
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4288
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУ.pdf190,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь