Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4319

Название: ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ
Другие названия: CREATING TECHNOLOGY OF DRINKS WITH THE USE OF WALNUTS
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович
Рогова, Наталія Володимирівна
Ключевые слова: технологія, напої, волоський горіх, молочно-воскова стиглість, екстракти, топінамбур, алича
Дата публикации: 2016
Издатель: Харків, ХПІ
Библиографическое описание: Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць.
Серия/номер: Нові рішення в сучасних технологіях.;№ 12 (1184)
Аннотация: У статті обґрунтована роль харчування у житті людини. Розглянуто доцільність використання малопоширеної рослинної сировини в технології напоїв – топінамбура, аличі та волоського горіха. Обґрунтовано вибір та проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини. Підтверджено компонентну сумісність топінамбуру, аличі, полуниці та горіхових екстрактів. На основі фізико-хімічних і органолептичних показників визначено раціональний вміст горіхової добавки у складі напою. Підібрано рецептурне співвідношення компонентів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники експериментальних напоїв. Доведена їх біологічна цінність
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4319
ISSN: 2079-5459
2413-4295
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Технологія створення напоїв з використанням горіхів.docx3,02 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь