Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4319
|
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ |
Другие названия: | CREATING TECHNOLOGY OF DRINKS WITH THE USE OF WALNUTS |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Пересічний, Михайло Іванович Рогова, Наталія Володимирівна |
Ключевые слова: | технологія напої волоський горіх молочно-воскова стиглість екстракти топінамбур алича |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Харків, ХПІ |
Библиографическое описание: | Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. |
Серия/номер: | Нові рішення в сучасних технологіях.;№ 12 (1184) |
Аннотация: | У статті обґрунтована роль харчування у житті людини. Розглянуто доцільність використання
малопоширеної рослинної сировини в технології напоїв – топінамбура, аличі та волоського горіха. Обґрунтовано вибір та
проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини. Підтверджено компонентну сумісність топінамбуру, аличі,
полуниці та горіхових екстрактів. На основі фізико-хімічних і органолептичних показників визначено раціональний вміст
горіхової добавки у складі напою. Підібрано рецептурне співвідношення компонентів. Досліджено фізико-хімічні та
органолептичні показники експериментальних напоїв. Доведена їх біологічна цінність |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4319 |
ISSN: | 2079-5459 2413-4295 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|