Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4814

Название: ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ —ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Другие названия: SECONDARY PROCESSING PRODUCTS OFCHAENOMELES AS A SOURCE OF BIOLOGICALLYACTIVE SUBSTANCES
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес, вичавки, пюре, екстракт, порошок, органічні кислоти, цукри, фенольні речовини, соуси, борошняні вироби.
Дата публикации: Авг-2016
Библиографическое описание: Наукові праці Національного університету харчових технологій
Аннотация: У статті запропоновано шляхи переробки відходів хеномелесу. Проведено порівняльну характеристику фізико-хімічних показників і вмісту біологічно активних речовин відходів та плодів з хеномелесу. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться у вичавках хеномелесу. Досліджено використання напівфабрикатів з вичавок хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращення їх біоло- гічної цінності, органолептичних і структурно-механічних властивостей.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4814
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВТОРИЧНЫЕ ПРОДУКТЫ ПЕРЕРАБОТКИХЕНОМЕЛЕСА — ИСТОЧНИК БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ.docx2,23 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь