Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4815

Название: ІНТЕНСТФІКАЦІЯ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ПРИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ З ХЕНОМЕЛЕСУ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Дата публикации: 7-Апр-2016
Издатель: Київський національний торговельно-економічний університет
Библиографическое описание: Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інно- вації та тренди [Електронне видання] : тези. Міжнародної науково-практичної конференції
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4815
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дискусійна платформа.pdf281,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь