Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Глави з книги (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5017

Название: Методика оцінки ефективності навчальної діяльності студентів
Авторы: Тодорова, Ірина Степанівна
Ключевые слова: ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ
МОНИТОРИНГ
Дата публикации: 2012
Издатель: Київ : Видавничий Дім «Слово»
Библиографическое описание: Додаток Д. Методика оцінки ефективності навчальної діяльності студентів (за І.С. Тодоровою) / В.Ф. Моргун, І.Г. Тітов. Основи психологічної діагностики. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. 2-е видання. К.: Видавничий Дім «Слово», 2012. – С. 424-430.
Аннотация: Методика може бути використана для оцінки студентами, учнями або слухачами власної навчальної діяльності як на окремому занятті, так і продовж певного періоду навчання в цілому. Для цього досліднику необхідно чітко визначити якій навчальний предмет буде оцінюватися, та про якій термін навчання йдеться. Вона дозволяє: 1) отримувати кількісні та якісні дані про ефективність організації навчальної діяльності студентів; 2) забезпечувати багатогранний та ефективний зворотний зв'язок від студентів до викладачів; 3) визначати задоволеність студентів якістю організації навчального процесу; 4) концентрувати увагу викладачів та студентів на ключових показниках якості навчального процесу; 5) прищеплювати студентам навички саморефлексії, навчати їх прийомам змістовної самооцінки своєї діяльності, формувати у них активну позицію суб'єкта професійної підготовки.
Описание: Методологічну та теоретичну основу методики складають основні положення особистісно орієнтованої педагогіки відносно цілей, сутності, принципів і технології освітнього процесу, уявлення про психологічну структуру діяльності та про чинники ефективного навчання студентів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5017
ISBN: 978-966-194-022-1
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тодорова І. С. Методика оценки ефективності навчальної діяльності студентів Додаток Д.docx37,38 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь