Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5449

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Карпюк, Галина Степанівна
Ключевые слова: капкейки
рослинна сировина
рисове борошно
Дата публикации: 2017
Аннотация: Метою роботи є удосконалення технології капкейків за рахунок додавання сировини підвищеної біологічної цінності – рисового борошна. Об’єктом дослідження є технологія капкейків. Предметом дослідження є капкейки, рисове борошно.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5449
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття.doc143 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь