Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5449
|
Название: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Карпюк, Галина Степанівна |
Ключевые слова: | капкейки рослинна сировина рисове борошно |
Дата публикации: | 2017 |
Аннотация: | Метою роботи є удосконалення технології капкейків за рахунок додавання сировини підвищеної біологічної цінності – рисового борошна. Об’єктом дослідження є технологія капкейків. Предметом дослідження є капкейки, рисове борошно. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5449 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|