Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5487

Название: РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Карпюк, Галина Степанівна
Ключевые слова: капкейк
червоні порічки
Дата публикации: 28-Апр-2015
Издатель: Навчально-методичний центр Укоопспілки
Библиографическое описание: Двадцята науково-практична конференція студентів вищих навчальних закладів Укоопспілки “Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства” 28 квітня 2015 р. місто Київ.
Аннотация: Розглянуто асортимент борошняних кондитерських виробів. Визначена їх харчова і біологічна цінність. Досліджена можливість використання сиру кисломолочного і пюре із порічок в технології капкейків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5487
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Карпюк, Шелудько Укоопосвіта, 2015.docx31,51 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь