Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5487
|
Название: | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Карпюк, Галина Степанівна |
Ключевые слова: | капкейк червоні порічки |
Дата публикации: | 28-Апр-2015 |
Издатель: | Навчально-методичний центр Укоопспілки |
Библиографическое описание: | Двадцята науково-практична конференція студентів вищих навчальних закладів Укоопспілки “Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства” 28 квітня 2015 р. місто Київ. |
Аннотация: | Розглянуто асортимент борошняних кондитерських виробів. Визначена їх харчова і біологічна цінність. Досліджена можливість використання сиру кисломолочного і пюре із порічок в технології капкейків. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5487 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|